Grub Adi Boyle Acilirmi??
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Grub Adi Boyle Acilirmi??
Merhaba arkadaslar benim birde isteyim olacakti,
Grub adi actigin zaman, grub moderatorude eklemek zorundasin, yoksa grub adi acmiyor
Kullanici Grublari: [Administrator] - [Moderator] - [Test Moderator] ben bu sekil acmak istiyorum tabiki renkler farkli olabilir
Bu sekil acmamiz mumkunmu, cunku ben grub adini actim illa kullanci adi eklemem gerekiyordu ve bende acmaktan vazgectim
yardimlariniz icin tesekur ederim
Saygilarimla Derdocan68
Grub adi actigin zaman, grub moderatorude eklemek zorundasin, yoksa grub adi acmiyor
Kullanici Grublari: [Administrator] - [Moderator] - [Test Moderator] ben bu sekil acmak istiyorum tabiki renkler farkli olabilir
Bu sekil acmamiz mumkunmu, cunku ben grub adini actim illa kullanci adi eklemem gerekiyordu ve bende acmaktan vazgectim
yardimlariniz icin tesekur ederim
Saygilarimla Derdocan68
Geri: Grub Adi Boyle Acilirmi??
Böyle Birşey Olması İmkansız Gibi Çünkü Grupların Bir Moderatörlere İhtiyacı Vardır. Eğer Moderatör Olmazsa Grupda Zaten Forumda Görünmez. Uzun Lafın Kısası Bunun Çaresi Şu Anlık Yok.
Geri: Grub Adi Boyle Acilirmi??
The_DaRkNeSs demiş ki:Böyle Birşey Olması İmkansız Gibi Çünkü Grupların Bir Moderatörlere İhtiyacı Vardır. Eğer Moderatör Olmazsa Grupda Zaten Forumda Görünmez. Uzun Lafın Kısası Bunun Çaresi Şu Anlık Yok.
Simdi grub adi acarsak sitede degisik grub adi gozukur, ondan sonra uyeye bir gorev vermek istediginde o grub adina kayit ede bilirsiniz, ama neyse siz bunun caresi yok diyorsaniz napalim saglik olsun
Bol yardim dolu gunler dilerim
Saygilarimla Derdocan68
1 sayfadaki 1 sayfası