Yetkin Forumda Bir İlk Google Site Doğrulama...!
+2
RockKids
Turkish Power
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yetkin Forumda Bir İlk Google Site Doğrulama...!
Alayına inat google site doğrulamayı veriyoruz. Arkadaşlar forumda bazı kendini bilmez bencil ve karşılısız hiçbirşey yapmayan arkadaşlar var. Bunlara inat google site doğrulamayı karşılıksız ilk biz veriyoruz. Şimdi gelelim site doğrulamaya:
Öncelikle yapacağımız işlem çok basit.
Googlenin site yöneticisi araçlarına üye oluyoruz https://www.google.com/webmasters/tools/dashboard?hl=tr
burdan üye olabiliriz.
üye olduktan sonra sitemizi site yöneticisi araçlarına kaydediyoruz. [img][/img]
resimdede gördüğünüz üzere site adresinin karşısında doğrula linkine tıklıyoruz. yeni gelen sayfadan doğrulama yöntemi olarak bir meta etiketi ekleyi seçiyoruz..[img][/img]
ve bize bir meta etiketi veriyor resimde kutu içine aldığımız bölüm. Burayı kopyalıyoruz ve kendi sitemizin yönetim paneline giriyoruz. Buradan AFİŞ ASMAK bölümüne geçiyoruz. Afiş Asmak bölümünü içinde en alt solda MODE başlığı altında GENEL YÖNETİM linkine tıklıyoruz. Yeni gelen sayfada overall_header_new (SAYFANIN ÜSTÜ) bölümüne giriyoruz.[img][/img]
burası önemli...! googleden aldığımız meta etiketini burada bulunan ilk <head> tag ının hemen arkasına yapıştırıyoruz.[img][/img]
ve gönder butonuna tıklıyoruz. Sonra tekrar google sayfamıza dönüyoruz ve doğrula linkine tıklıyoruz ve sonuç.
[img][/img]
Bu bilgilerin devamı gelecektir ve karşılık beklemeden olucak
Öncelikle yapacağımız işlem çok basit.
Googlenin site yöneticisi araçlarına üye oluyoruz https://www.google.com/webmasters/tools/dashboard?hl=tr
burdan üye olabiliriz.
üye olduktan sonra sitemizi site yöneticisi araçlarına kaydediyoruz. [img][/img]
resimdede gördüğünüz üzere site adresinin karşısında doğrula linkine tıklıyoruz. yeni gelen sayfadan doğrulama yöntemi olarak bir meta etiketi ekleyi seçiyoruz..[img][/img]
ve bize bir meta etiketi veriyor resimde kutu içine aldığımız bölüm. Burayı kopyalıyoruz ve kendi sitemizin yönetim paneline giriyoruz. Buradan AFİŞ ASMAK bölümüne geçiyoruz. Afiş Asmak bölümünü içinde en alt solda MODE başlığı altında GENEL YÖNETİM linkine tıklıyoruz. Yeni gelen sayfada overall_header_new (SAYFANIN ÜSTÜ) bölümüne giriyoruz.[img][/img]
burası önemli...! googleden aldığımız meta etiketini burada bulunan ilk <head> tag ının hemen arkasına yapıştırıyoruz.[img][/img]
ve gönder butonuna tıklıyoruz. Sonra tekrar google sayfamıza dönüyoruz ve doğrula linkine tıklıyoruz ve sonuç.
[img][/img]
Bu bilgilerin devamı gelecektir ve karşılık beklemeden olucak
Geri: Yetkin Forumda Bir İlk Google Site Doğrulama...!
önemli değill hiç tşk bile yokkk:Dgerçe bn bunu arkadaşımın bilinden anlatıyorummm:D
tşk etmeden öylesine msj atıyorum nasıl tşk gerek yokmuş
MasTer BeLa- Administratör
-
Paylaşım Puanı :
Güçlülük
Başarı:
(99999/99999)
Seviye:
(99999/99999)
Güçlülük:
(99999/99999)
arkdaslar o kodu meta taglarda tüm hepsine yapsıtırın
Similar topics
» Kücük googLe Arama MotoRu
» Dost site .....
» Dost Site Yapımı
» Site için Hazır Kodlar
» ROCK TARZI SİTE GİRİŞİ
» Dost site .....
» Dost Site Yapımı
» Site için Hazır Kodlar
» ROCK TARZI SİTE GİRİŞİ
1 sayfadaki 1 sayfası