RockKids Forum
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
RockKids Forum
RockKids Forum
içeriği rock yoğunlukla genel içerikli bi sitedir
profilimden bakabilirsiniz sitenin adresine yada google'a rockkids forum yazabilirsiniz
içeriği rock yoğunlukla genel içerikli bi sitedir
profilimden bakabilirsiniz sitenin adresine yada google'a rockkids forum yazabilirsiniz
En son RockKids tarafından Cuma Ekim 10, 2008 8:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: RockKids Forum
Aynisini burayada yazim
Benim konu siliniyor peki sizin konu niye silinmiyor merak ediyom vallah
Benim konu siliniyor peki sizin konu niye silinmiyor merak ediyom vallah
RockKids demiş ki: bunu başka bi konuda dile getirmelisin
hmm bak ozaman boyle anlatim bir zamanlar bende link ekledim reklam oldugu icin silindi, ve goruyorumki ayni hatayi sende yapmissin, simdi diyeceksinki link vermek yasak degil, sen bana bunu ispatlaya bilirmisin,
Hangi site olursa olsun link vermek yasak senin sitende yasak degil o ayri bir mesele, siteni tanitmak icin baska turlu denemen gerekiyor ama o yolu bende bilmiyom, ama sana 1 tavsiyem var
Baska forum sitelere uye ol ordan ozel mesaj gonder siteme davetlisin ve buna benzer mesajlar yaz belki yardimci olur, ama dikkatin olsun ozel mesajlarda linkler bagzen blocke oluyor yada mesajiniz block olmaz sizi blocklarlar
Neyse fazla yaziya gerek yok, kisa ve net anlatim Reklam Yasak
Ben sana bu arada adminin yazmis oldugu mesaji bulup buraya ekleyim
Saygilarimla Derdocan68
Buurdan baka bilirsin son mesaj:
https://yardimciforum.yetkin-forum.com/dier-kategoriler-f26/kurnaz-t320.htm
https://yardimciforum.yetkin-forum.com/dier-kategoriler-f26/kurnaz-t320.htm
- Kod:
Guardian Angel Adminimizin Yazisi:
[color=red][color=#ee82ee]Arkadaşlar forumun kurucusu olarak:
her bölümde link vermek yasaktır!
Bu bölümden sonra sitenin herhangi bir bölümünde link veren,reklam yapan,uygunsuz içerik gönderen kişiler banlanacak ve sitesi,messenger gibi internette kullandığı bölümler yok edilecektir!![/color]
[color=cyan]!DesiGneD By Miss Fantastic![/color][/color]
ya bu konuya taktın mı başka bi konuda dile getir sanki illa kapatılmasını istiyorsun bu konumun ok bu kadar ısrar etmenin üzerine linki kaldırdım
RockKids demiş ki: ya bu konuya taktın mı başka bi konuda dile getir sanki illa kapatılmasını istiyorsun bu konumun ok bu kadar ısrar etmenin üzerine linki kaldırdım
yok kardesim vallah birtek senin konuya degil link ekleyen herkezin konusuna taktim benim amacim senin konunun kapanmasi degil, sadece kurallara haykiri devam etmemiz, ama dedigim gibi ben artik hic kimsenin konusuna bakmicam sanki bu sitenin adminiymissim gibi yaziyom, bende senin gibi uyeyim, yoksa sen gizli moderatormusun neyse sakasi bir yana linkini geri ekle kardesim sitede bir kisi var ben onunla ugrasmaya devam edecem nicki suan aklima gelmiyor ama sitesinin adi kurnazmiymis neymis oyle bisey ben onun actigi konulari takip edecem birazcik catlasin,
Neyse kardesim sen linki ekle ben karismiyom;)Söz
Sana sitedende basarilar dilerim,
Saygilarimla Derdocan68
Arkadaşlar reklamın yasak olduğunu anlamanız için daha ne yapmam gerekiyor bu hepinize karşı yaptığım son uyarı diğer seferde uyarı vermeden ban atarım ona göre!
Similar topics
» Alt Forum Yapılışı
» Forum Başkanları
» Forum Sözlüğü
» GiR İçerİ ForuM ExpresS
» Forum Promosyoni Denilmis
» Forum Başkanları
» Forum Sözlüğü
» GiR İçerİ ForuM ExpresS
» Forum Promosyoni Denilmis
1 sayfadaki 1 sayfası