Forum Promosyoni Denilmis
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Forum Promosyoni Denilmis
Admin demiş ki:Forum Promosyon KurallarıBu Foruma Konu Açarken Mesaj İçeriğinizin Aşağıda Belirtilmiş Yazılar Gibi Olmazsa Yetkililerin Mesajları Silme Hakkı Doğar!1. Kategori : Forumunuzun Hangi Kategoriye Uygun Olduğunu Yazın
2. Başlık : Forumunuzun Başlığını Yazın
3. Adres: Forumunuzun İnternet Adresini Yazın.
4. Dil : Forumunuzun Hangi Dilde Olduğunu Yazın
5. Forumunuzu Tanıtın : Forumunuz Hakkında Konuşun Özelliklerini Anlatın.
Not: Bu Bölümde Reklam Yasak DeğildirKuralları Okuduğunuz İçin Teşekkürler
Ben simdi bu kuralli okudum ve simdi yaziyorum,
1* 1. Kategori : Forumunuzun Hangi Kategoriye Uygun Olduğunu Yazın
Cevab: Paylasim Kategorisi
2* 2. Başlık : Forumunuzun Başlığını Yazın
Cevab: Paylasimin Tek Adresi ©
3* 3. Adres: Forumunuzun İnternet Adresini Yazın.
Cevab: www..tk simdi ben buraya sitemin adresini yazsam ya konu silinir yada uyari verilir yada ban verilirim
4* 4. Dil : Forumunuzun Hangi Dilde Olduğunu Yazın
Cevab: Turkce
5. Forumunuzu Tanıtın : Forumunuz Hakkında Konuşun Özelliklerini Anlatın
Cevab: Sitemiz Paylasim uzeri acilmis, site icerigi: programlar, muzik, ilahiler, oyun, eglence vs icermektedir
3. Adres: Forumunuzun İnternet Adresini Yazın.
Ben simdi buraya sitemin adini yazsam kimsenin kizmaya hakki yok neden, cunku admin kardesimiz yazmiski
Admin demiş ki: Not: Bu Bölümde Reklam Yasak Değildir
Ve simdi asil konuyaya gelelim benim actigim konuyu kim sildi ve neden silindi,
Yanlis anlamayan kimse hesap vermek zorunda degil hesap veriniz diye bir yazida yazmiyor, siz bu mesajimi nasil algiliyorsaniz sizin bileceginiz birsey
Saygilarimla Derdocan68
Geri: Forum Promosyoni Denilmis
Arkadaslar bu konuya cevab verecek birisi varmi acaba, yoksa actigim konu uzun diyemi degerlendirmiyorsunuz.
Cevabinizi bekliyorum
Saygilarimla Derdocan68
Cevabinizi bekliyorum
Saygilarimla Derdocan68
Arkadaşım ben bu sitenin admini olarak mesajını yeni gördüm kusura bakma!Biliyorsunuz sitede bir çok admin vardı bunların bizden izinsiz konu açmış bulunmaktadırlar!Fakat ben o kuralları kaç kere değiştirdim!Ama bana saygıları olmayan kişiler kuralları tekrar değiştirdiler!
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur!
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur!
Guardian Angel- Administratör
-
Paylaşım Puanı :
Merhaba Admin arkadasim oncelikle mesajin/cevabin icin tesekkur ederim, evet dediginiz gibi sitede bagzi olaylar oldu ama bunlari onleye bilirsiniz,
Site Kurucusu>Adminleri Belirlerkene O Kisiye nekadar guveniyorlar guvene biliyorlarmi diye oncelikle dusunmesi gerekiyor
Site Kurucusu ve Adminler>Moderatorleri belirlerkene modlugu hak ediyormu neler yapa bilir moderator olmak icin hazirmi diye belirlemeleri gerekiyor
Tabi bunlari size ogretmek amacla yazmadim ama gelene admin gidene moderatorluk verirseniz bunun sonu nereye varir ben soyleyim kavgaya, sitede belki gormussunuzdur sizin dediginiz gibi size saygisi olmayan kisiler siteye neler acmis neler yazmis bu kimseye yakisik almaz tabi ama ne yapabilirsinki, neyse simdi buraya yaz yaz bitmez ve konu tartismaya kadar surer, ben tartismadan hoslanmiyom ben konuya direk girerim egerki hakliysam ve o kisiyi kiriyorsam hakli oldugumdandir,
Ben sitelere uye olurkene kafama birsey soktum sitede adminler tarafindan bir yazi gormedikce konu acmam (reklam konusu), bende sitede forum kurallarinda reklam yasak olmadigi yazisini gorerek sitemin linkini verdim, tabiki adminlerden biri uyari verdi ve sildi kim sildi bilmiyom ogrenmekte istemiyom cunku ogrenirsem ona olan kizginligim dahada artar,
Ben hep bunu demissimdir:
Saygili olmamizi istiyorsaniz once saygi gostermeniz gerekiyor, Saygi göstermezseniz bizdende Saygi beklemiceksiniz
Benim her insana saygim sonsuzdur taki limiti asana kadar
Kardeslik icinde, sevgi icinde, dostluk icinde Yasayalim
Saygilarimla Derdocan68
Site Kurucusu>Adminleri Belirlerkene O Kisiye nekadar guveniyorlar guvene biliyorlarmi diye oncelikle dusunmesi gerekiyor
Site Kurucusu ve Adminler>Moderatorleri belirlerkene modlugu hak ediyormu neler yapa bilir moderator olmak icin hazirmi diye belirlemeleri gerekiyor
Tabi bunlari size ogretmek amacla yazmadim ama gelene admin gidene moderatorluk verirseniz bunun sonu nereye varir ben soyleyim kavgaya, sitede belki gormussunuzdur sizin dediginiz gibi size saygisi olmayan kisiler siteye neler acmis neler yazmis bu kimseye yakisik almaz tabi ama ne yapabilirsinki, neyse simdi buraya yaz yaz bitmez ve konu tartismaya kadar surer, ben tartismadan hoslanmiyom ben konuya direk girerim egerki hakliysam ve o kisiyi kiriyorsam hakli oldugumdandir,
Ben sitelere uye olurkene kafama birsey soktum sitede adminler tarafindan bir yazi gormedikce konu acmam (reklam konusu), bende sitede forum kurallarinda reklam yasak olmadigi yazisini gorerek sitemin linkini verdim, tabiki adminlerden biri uyari verdi ve sildi kim sildi bilmiyom ogrenmekte istemiyom cunku ogrenirsem ona olan kizginligim dahada artar,
Ben hep bunu demissimdir:
Saygili olmamizi istiyorsaniz once saygi gostermeniz gerekiyor, Saygi göstermezseniz bizdende Saygi beklemiceksiniz
Benim her insana saygim sonsuzdur taki limiti asana kadar
Kardeslik icinde, sevgi icinde, dostluk icinde Yasayalim
Saygilarimla Derdocan68
1 sayfadaki 1 sayfası